TOKİ KDV'den muaf arsaları müzayede ile satışa sunuyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) mülkiyetindeki arsalar, 11 Ağustos'ta Turyap'ın yapacağı açık artırmayla satılacak.19 ildeki 81 arsa için TOKİ'nin Ankara Bilkent salonu merkez olmak üzere İstanbul-Halkalı'da bulunan hizmet binasından da teklif verilebilecek.

7 BİN 500 LİRAYA ARSA
Arsalar 7 bin 500 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor. Müzayedeye çıkan tüm arsalar KDV'den muaf olacak. Adana, Ankara, Afyonkarahisar, Denizli, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, İstanbul, Kayseri, Kütahya, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon ve Yozgat illerindeki arsalardan; Kayseri'de yüzde 5 peşinat 60 ay vade, Ankara Akyurt ve Yenimahalle Yakacık' ta yüzde25 peşinat 60ay vade, Diyarbakır Sur, Eskişehir Odunpazarı ve Sivas-Merkez'de ise yüzde 25 peşinat 24 ay vade seçenekleri ile satışlar gerçekleştirilecek. Trabzon'daki 2 dükkan ise 33 bin lira +KDV (yıllık) muhammen bedelle kiraya verilecek.

Posta Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181