TOKİ konut kredisi nasıl alınır?
Birçok kişinin merak ettiği Toki konut kredisi nasıl alınır sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ tarafından sağlanan faizsiz konut kredisini kimler alabilir ve Toki faizsiz konut kredisi nasıl alınır sorularının cevapları merak ediliyor. Bizde sizler için bu sorusunun cevabını araştırdık.

Toki konut kredisi nasıl alınır sorusunun detayları şu şekilde;
TOKİ'nin faizsiz kredi avantajından yararlanmak için T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan alınacak hak sahibi olduğuna dair belge ile Ziraat Bankası'na başvuru yapılmalıdır. TOKİ faizsiz konut kredisi kapsamında yer alan şehir kredisinde herhangi bir kısıtlama bulunmamakla birlikte tapunun en fazla bir yıl önce alınmış olması yeterlidir. Kullanılacak şehir kredisi ile istenilen şehir ve istenilen büyüklükte konut alınabilmektedir.

İlk uygulaması 1985 yılında başlayan TOKİ faizsiz kredi olanağının 1991 yılında kapsamı genişletilmiş ve emekli sandığından maaşa bağlanan ve faizsiz konut kredisi için hak sahipliği belgesi alan tüm şehit aileleri ile terör malulleri ve bunların dul ve yetimlerinin de yararlanması sağlanmıştır.

Toki konut kredisi nasıl alınır sorusunun cevabını sizler için derledik. Gaziler faizsiz konut kredisi nasıl alınır ve toki faizsiz konut kredisi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Toki faizsiz konut kredisi kimlere verilir sorusunun cevabı için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181