TOKİ kura parası iade!
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üreten Toki kura parası iade detaylarını sizler için araştırdık.

Toki kura parası iade detayları şu şekilde;
Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki hayata geçirdiği ya da geçireceği projelerinin kimisini kuralı kimisini ise kurasız satıyor. Kuralı satışa sunulan Toki konutları için daire tipi, büyüklüğü ve gelir grubuna göre belirlenen başvuru ücreti alınıyor. Bu çerçevede toplanan başvuru ücretleri belli durumlarda iade ediliyor.

Toki başvuru ücreti iadesi 2019 kapsamında paralar şu durumlarda geri ödeniyor;
- Kura töreni neticesinde hak sahibi olamayan kişilere başvuru bedelleri iade ediliyor.
- Başvuru bedelini ödeyip belli gerekçeler neticesinden vazgeçilmesi durumunda ücret iade ediliyor. Hakların iptak edildiği bu sebep doğrultusunda para iadesi talep örgütlenmesi çerçevesindeki uygulamalarda ihale işlemleri talebe göre başlatılacağı için başvuruda bulunduktan sonra vazgeçenlere ödenmiyor.
- Projeye yeteri kadar kişinin talep göstermemesi veya ozrlayıcı bazı sebeplerden dolayı projenin yapılamayacağı durumlarda da başvuru ücreti geri iade ediliyor.

Toki kura parası iade detaylarını sizler için derledik. toki para iadesi 2019 ile ilgili gelişmeleri ve toki yatırılan parayı geri alma 2019 haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181