TOKİ kura sıra numarası öğrenme!
Dar ve orta gelir grubuna tönelik konut üretimi yapan Toki kura sıra numarası öğrenme detaylarını sizler için araştırdık.

Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan Toki kura sıra numarası öğrenme işlemi TOKİ'nin resmi sitesinden yapılıyor. Toki kura numarası öğrenme işlemi her proje için ayrı ayrı yayınlanıyor.

Toki kura numarası nasıl öğrenilir sorusunun cevabı şu şekilde;
Toki kura sıra numarası kuraya katılacakların listesinde yer alıyor. Toki konutlarına başvuru yapan kişilerin kuraya katılıp katılamayacakları kura töreninden önce yayınlanıyor. Yayınlanan başvurusu kabul edilenler listesinden kişilerin kura sıra numarası yer alıyor. Her projenin başvuru listesi Toki'nin satış ve duyurular kısmında ilgili projenin detaylar kısmında yer alıyor.

Başvuruları toplandıktan sonra kura çekilişi yapılan konutların Toki kura sonuçları isim listesi daha önce TOKİ'nin resmi sitesinde duyurular kısmında yayınlanıyordu. Artık Toki çekiliş sonuçları için TOKİ'nin resmi sitesinde ayrı bir bölüm açıldı. Açılan bölüm ile Toki kura sonuçları öğrenme işlemi internet üzerinden T.C. kimlik numarası ile yapılabilecek.

Toki kura sonuçları tc ile sorgulama sistemi için tıklayınız.

Toki kura sıra numarası öğrenme ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aysel Gök 13 ay önce

Toki sıra noyu nasil öğrenebilirim

banner182

banner181