TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir 2018!
TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanan TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir 2018 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ tarafından kimi kuralı kimi kurasız konutların satışları devam ediyor. Konutlara yeterli başvuru geldiği taktirde TOKİ tarafından kura çekimi yapılıyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan kura töreni neticesinde başvuru yapan kişiler TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir 2018 sorusunun cevabını merak ediyor. Gerçekleştirilen kura töreni neticesinde listeler ilgili bölümlerde yayınlanıyor. TOKİ'nin kuralı ve kurasız satışları TOKİ resmi sitesi Türkiye Geneli Satışlar bölümünde yayınlanıyor. 

TOKİ Kayaşehir sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 25 Nisan 2018 Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde çekildi. Yapılan kura töreni ile hak sahibi olan kişiler sitemizde yer alıyor. Kayaşehir TOKİ 2018 başvuruları sonucunda inşa edilecek 605 konuta 16 bin 946 başvuru gelmişti. Yapılan tören ile hak sahibi olan kişiler sözleşmelerini imzalayacak.

TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

TOKİ kura sonuçları sorgulama sistemi açıldı. TOKİ online kura sonucu sorgulama için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa yıldız 6 yıl önce

Avatar
Gönül törer 6 yıl önce

banner182

banner181