TOKİ Niğde Çiftlik projesinin ihale yapıldı
TOKİ tarafından 15 Aralık 2015 tarihinde yapılan ihale ile “zemin + 3” kat yüksekliğinde 2+1 planında 61 konut ve yine “zemin + 3” kat yüksekliğinde 3+1 planında 96 konut inşa edilecek.

Mahalle oluşturuldu

Çiftlik ilçesinde inşa edilecek 157 konut projesi, şehrin iç dinamikleri dikkate alınarak planlandı. Farklı dönemlerin sosyokültürel niteliklerini, yöreye özgü doğal yapı malzemeleri ile harmanlayarak bir kimlik oluşturup; konut mimarisine yansıtmaya çalışan projede, küçük bir mahallenin meydana getirilmesi hedeflendi.

Yöresel taş kaplama uygulandı

Yöresel taş kaplama uygulanan proje ile Çiftlik ilçesinde; ticaret merkezi, cami ve peyzaj alanlarıyla sosyal hayatın gerektirdiği fonksiyonları içeren yeni bir yerleşim alanı oluşturulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181