TOKİ ödemeleri ne kadar 2019!
Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki ödemeleri ne kadar 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

Toki ödemeleri ne kadar 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ projelerinde evler peşin fiyatına taksitle satılıyor ve herhangi bir vade farkı oluşmuyor. Ancak 6 ayda bir yani yılda iki kez taksitler enflasyon oranında arttırılıyor. Bu kapsamda Toki ödemeleri 2019 kapsamında taksitler bu zam baz alınarak hesaplanarak bulunuyor.

Enflasyondaki yükselme sebebiyle Toki taksit artışı 2019 erken açıklanarak yüzde 4'te sabitlendiği belirtilmişti. Toki ev taksitleri sabitlenecek 2019 açıklamasına göre toki taksitleri 2019 şu şekilde olacak;

- Alt gelir grubu Toki taksit zammı 2019 her yıl olduğu gibi Ocak ve Temmuz aylarında yüzde 4 oranında artacak
- Orta gelir grubu Ocak’ta yüzde 5 ve Temmuz’da da yüzde 5 artacak
- Arsa satışları ise yüzde 6 artacak.

Toki 2019 yılı taksit hesaplama detayları için tıklayınız.


Toki ödemeleri ne kadar 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki aylık ödemeleri ne kadar 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181