TOKİ online taksit sorgulama 2021!

​Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki online taksit sorgulama 2021 detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ'den konut sahibi olan kişilerin taksit ödemeleri sözleşme imzalama tarihini takip eden aydan itibaren başlıyor.TOKİ'nin online taksit sorgulama işlemi Halkbank ve Ziraatbankası aracılığı ile satışı gerçekleştirilen konutlar için yapılabiliyor.

Toki online taksit sorgulama 2021 sistemi için tıklayınız.

Toki taksit sorgulama online 2021 detayları şu şekilde;
TOKİ'den konut sahibi olan kişiler e-Devlet üzerinden TOKİ taksit ödeme planı ve emlak vergisi sorgulama işlemini kolaylıkla gerçekleştiriyor. Ayrıca TOKİ taksit sorgulama işlemi TOKİ'nin resmi sitesinde online olarak rahatlıkla yapılabiliyor. T.C Kimlik Numarası veya Vergi Numarası girilerek tek tuş ile sorgulanıyor.

 Toki taksit sorgulama e devlet 2021 için tıklayınız.

Toki online taksit sorgulama 2021 detaylarını sizler için derledik. Toki taksit sorgulama 2021 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181