TOKİ orta gelir grubu kiraya verilebilir mi?
Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ orta gelir grubu kiraya verilebilir mi sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

TOKİ orta gelir grubu kiraya verilebilir mi  sorusunun cevabı şu şekilde; Standart tip yani orta gelir grubu TOKİ konutu sahipleri dairelerini kiraya verebiliyor. 

Toki 3+1 kiraya verilir mi sorusunun cevabı şu şekilde; ​İstisnai durumları olan 3+1 konutlarda ise kiralama yapılıp yapılamıyacağı TOKİ tarafından belirleniyor. Yani konut alt gelir grubu değilse kiraya verilebiliyor.

Söz konusu konut alt gelir grubu ise Toki evlerinde oturma zorunluluğu bulun bulunduğundan dolayı borç bitimine kadar kiraya verilemez. Toki alt gelir grubu konut kiraya verilebilir mi sorusunun cevabı için tıklayınız.

TOKİ tarafından satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her bir ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler değişiklik gösteriyor ve satışta olduğu tarihler TOKİ'nin resmi sitesinde yayınlanıyor.

TOKİ orta gelir grubu kiraya verilebilir mi sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tulay 5 yıl önce

3 artı bir Ev i orta gelirli Evi kiraya verebiliyorum

Avatar
Tulay 5 yıl önce

3 artı bir Ev i orta gelirli Evi kiraya verebiliyorum

Avatar
R 5 yıl önce

Ffcgzz bdz bgc

banner182

banner181