TOKİ peşinat ne kadar 2019!
Toki'den konut sahibi olan ve olacak vatandaşlar tarafından merak edilen Toki peşinat ne kadar 2019 sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Toki peşinat ne kadar 2019 sorusunun yanıtı şu şekilde;
Uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki peşinat ödemeleri 2019 yılı kapsamında alt, dar ve orta gelir grubuna göre değişiyor.

- Alt gelir grubu için peşinat ödemeleri 65 85 metrekare arası konutlar için yüzde 12 peşinat ödenirken konut teslimi ile başlayan taksitlerle 15 yıl vadeli olarak ödemeler tamamlanıyor.
- Dar ve orta gelir grubu için ise 87 ila 146 metrekare arası konutlar için konut bedelinin yüzde 10 ile yüzde 25’lik kısmı peşin ödenirken geriye kalan kısım 8 - 10 yıl vadeli olarak ödenebiliyor.

Toki peşinat ödemeleri ne zaman yapılır sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki taksitleri nasıl ödenir sorusunun detaylı cevabı için tıklayınız.

Toki peşinat ne kadar 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki evleri peşinat ne kadar 2019 ve toki peşinat tutarı ne kadar 2019 sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki tasitleri sabitlenecek 2019 detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181