TOKİ taksit ödeme gecikmesi!
TOKİ taksit ödeme gecikmesi ile ilgili detayları sizler için araştırdık.Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ'den konut alan kişiler borçlarını geçiktirdikleri zaman ne yapmaları gerektiğini merak ediyor.

TOKİ taksit ödeme gecikmesi detayları şu şekilde; TOKİ'ye olan borç geçiktirildiği taktirde ödeme tarihine kadar hesaplanacak gecikme faizi ile beraber borcun ödemenmesi gerekir. Eğer ödemelerini 2 taksit ve üzerinde yapmayan kişilere iki adet iktarname gönderilir, 30 günlük süre dolduktan sonra Banka aracılığıyla TOKİ'ye tüm dosyaların gönderilmesiyle beraber yasal işlem süreci başlatılmış olur. Dava sonuçlandığı zaman konutun tahliye işlemi gerçekleştirilir.

TOKİ ödemeleri konut alan kişilerinde vadesiz hesabında bakiye yeterli olduğu taktirde otomatik olarak gerçekleştiriliyor. TOKİ taksitleri T.C. kimlik veya hesap numarasıyla tüm şubelerden öğrenilebildiği gibi ödemeler de bu şekilde yapılabiliyor.

TOKİ taksit ödeme gecikmesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CEMALETTİN BAKAN 5 yıl önce

ODEME TARIHI 20 KADAR EMEKLİMAAŞ 24 TARIHLI ODEME GECIKMI OLURMU

banner182

banner181