TOKİ taksit ödeme online!
​Türkiye'nin dört bir yanında uygun fiyatlı konut üretimi yapan Toki taksit ödeme online detaylarını sizler için araştırdık.

TOKİ taksit ödemeleri konut sahibi olan kişiler talimat verdiği taktirde vadesiz hesabında bakiye yeterli olduğu varsa otomatik olarak gerçekleştiriliyor. TOKİ taksit ödemeleri T.C. kimlik veya hesap numarasıyla Ziraat ve Halk Bankası'nın tüm şubelerinden yapılabiliyor.

Toki taksit ödeme online detayları şu şekilde;
İnternet üzerinden de yapılabilen Toki online taksit ödeme sistemi ile kişiler borçlarını kolaylıkla ödeyebiliyor. TOKİ'den konut sahibi olan kişiler internet hesabına "TOKİ İşlemleri" tanımlamasını yaptırarak havale yoluyla Ziraat Bankası'na taksit ödemesini yapabiliyor.

Ayrıca TOKİ'den konut sahibi olan kişiler e-Devlet üzerinden TOKİ taksit ödeme planı ve emlak vergisi sorgulama işlemini kolaylıkla gerçekleştiriyor. TOKİ taksit sorgulama işlemi TOKİ'nin resmi sitesinden de online olarak rahatlıkla yapılabiliyor.

Toki taksit ödeme online detaylarını sizler için derledik. internetten toki taksidi ödeme ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

TOKİ online taksit sorglama sistemi için tıklayınız.
TOKİ taksit sorgulama e devlet için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma uzun 3 yıl önce

Avatar
Emre Korkut 1 yıl önce

Toki taksit ödeme

banner182

banner181