TOKİ taksitleri nasıl ödenir?
TOKİ taksitleri nasıl ödenir sorusunun cevabını sizler için araştırdık. Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ'den konut alan kişiler borç ödemelerinin nasıl yapıldığını merak ediyor.

Konutumun geri ödemelerini geciktirirsem sıkıntı yaşar mıyım, borcumu tamamen kapatabilir miyim ve taksit ödemelerini dondurabilir miyim gibi soruların detaylı cevabının da bulunduğu TOKİ online taksit sorgulama sitesinden merak edilen soruların yanılarına kolaylıkla ulaşmak mümkün kılınıyor.

TOKİ taksitleri nasıl ödenir sorusunun cevabı şu şekilde; TOKİ ödemeleri konut alan kişilerinde vadesiz hesabında bakiye yeterli olduğu taktirde otomatik olarak gerçekleştiriliyor. TOKİ taksitleri T.C. kimlik veya hesap numarasıyla tüm şubelerden öğrenilebildiği gibi ödemeler de bu şekilde yapılabiliyor.

Ayrıca TOKİ taksit ödemesi internet üzerinden de online olarak gerçekleştiriliyor. İkamet ettiği şehir dışındaki başka bir şehirden TOKİ konutu satın alan bir kişi, internet hesabına "TOKİ İşlemleri" tanımlamasını yaptırarak internet hesabı üzerinden havale yoluyla Ziraat Bankası TOKİ konut ödemeyi yapabiliyor.

TOKİ taksitleri nasıl ödenir sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181