TOKİ tapuları ne zaman verecek 2019?
Toki'den konut almış olan vatandaşlar tarafından merak edilen Toki tapuları ne zaman verecek 2019 sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Dar ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki tapuları ne zaman verecek 2019 sorusunun yanıtı belli oldu. İşte Toki tapu ne zaman alınır sorusunun yanıtı ...

Türkiye'nin birçok şehrinde yatay mimari ile konutlar üreten Toki'de tapular konut alan vatandaşlara boçlarının bitiminden sonra teslim ediliyor. Yani vatandaşlar borçlarının bitiminden sonra tapularını alabilirler.

Toki tapuları ne zaman verecek 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki tapu ne zaman teslim edilecek sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki tasitleri sabitlenecek 2019 detayları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181