TOKİ Türkiye geneli satışlar!
Uygun fiyatlı konut üretimi yapan TOKİ Türkiye geneli satışlar detaylarını sizler için araştırdık.

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan TOKİ hayata geçiridiği her projeyi farklı tarihlerde satışa çıkarıyor. TOKİ tarafından satışa sunulan bu konutlar TOKİ Türkiye geneli satışlar kapsamında yer alıyor.

TOKİ bazı konutlarını ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuyor. TOKİ açık satışlar kapsamında yer alan konutlar için başvuru yapılmadığı gibi kura çekimi de yapılmıyor. Kurasız satış olarak da bilinen TOKİ açık satış bilgileri resmi sitesinde yayınlanıyor.

TOKİ kurasız yani açık satışın yanı sıra bazı projelerinin de başvuru ile satışlarını gerçekleştiriyor. TOKİ kuralı satış olarak da bilinen başvuru ile satışlar kapsamında belirlenen tonutlara yeterli talep geldiği taktirde kura çekimi yapılıyor. Kura çekimi sonucunda hak sahibi olan kişiler TOKİ'nin belirlediği tariglerde gayrimenkul satış sözleşmelerini imzalıyor. 

TOKİ tarafından satışa sunulan bu konutların satışları bulundukları ildeki T.C Ziraat Bankası ve Türkiye Halk Bankası aracılığı ile gerçekleştiriliyor. Her ilde bulunan konutların satışa sunulduğu tarihler ve ve satışı gerçekleştiren banka şubeleri değişiklik gösteriyor.

Ayrıca TOKİ hayata geçirdiği projelerdeki bazı konutları ve işyerlerini de açık artırma yöntemi ile satıyor. Açık artırma yöntemi ile satışa sunulan taşınmazların müzayede yapılarak en yüksek teklifi veren talihliye satışı yapılıyor.

TOKİ Türkiye geneli satışlar için tıklayınız

İllere göre TOKİ satışları 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181