TOKİ üniversite personeline konut yapıyor
CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, yaptığı açıklamada, konutların üniversite personelinin talebi doğrultusunda yapıldığını belirtti. Konutların Mayıs 2016'da teslim edileceğini söyleyen Çelebi, "Konutlardan 109 adedi 2+1,120 adedi 3+1 90 adedi de 4+1 şeklindedir. Konutların yapımı için 16 Mart 2015 tarihinde yer tesliminin yapılarak inşaat çalışmalarına başlandı. Yüklenici firma hızlı bir şekilde inşaatı yürütmekte, en geç Mayıs 2016 tarihinde teslimi yapacağını beyan etmektedir" dedi.

Konut fiyatının TOKİ tarafından belirlendiğini kaydeden Çelebi, isteyen personelin yüzde 15'i peşin kalanın ise 120 aya kadar taksit yapabileceğini ifade etti. Çelebi, konut belirleme kurasının 8 Ekim'de Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde noter huzurunda gerçekleşeceğini sözlerine ekledi. 

Yeni Akit

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181