TOKİ yapılandırma 2018!
TOKİ yapılandırma 2018 detaylarını sizler için araştırdık. 24 Nisan 2018 itibari ile başlayan TOKİ yüzde 20 indirim kampanyasından geçtiğimiz sene 17 bin 706 kişinin faydalandı ve 950 milyon 767 bin lira borç kapattı. Esnek ödeme planının yapıldığı bu yılki indirim kampanyası 18 Mayıs 2018 tarihine kadar devam edecek.

İşte TOKİ yapılandırma 2018 detayları şu şekilde;
TOKİ yüzde 20 indirim 2018 kampanyasından borç bakiyesinin tamamını kapatacak kişilerin yanı sıra borç bakiyesinin en az yüzde 25'ini kapatacak kişiler de yararlanabilecek. Yani borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapılan peşin ödemelerde de yüzde 20 indirim kampanyası uygulanacak. Ayrıca kampanya kapsamındaki konut alıcıları borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde Gayrimenkul Satış Sözleşmesini imzalamış oldukları aracı bankalardan 0,99 faiz oranıyla konut kredisi kullanabilecekler. Kredi kullanacak vatandaşlar tahsis ücreti de ödemeyecek

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması gerekiyor. TOKİ erken ödeme 2018 kampanyasından satışları 2016 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksiti 2016 yılı sonuna kadar başlamış olan konut ve iş yerleri sahipleri yararlanacak. Vadesi 12 ay ve daha az kalan projelerimiz indirim kampanyasına dahil edilmedi.

TOKİ yapılandırma 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181