TOKİ'ye aynı haneden kaç kişi başvurabilir?
Uygun fiyatlı ürettiği konutlar ile dikkat çeken Toki'ye aynı haneden kaç kişi başvurabilir sorusunun detaylarını sizler için araştırdık. 

Kuralı ve kurasız satış yapan Toki her proje için ayrı ayrı belirttiği tarihlerde başvuru topluyor. TOKİ başvuru sırasında başvuru formu ve gerekli bazı evraklar isteniyor. Türkiye'nin dört bir yanında konut üretimi yapan toki başvuru yerleri konutları satışa sunulan ilin ilgili T. Halk Bankası A.Ş. ve T.C. Ziraat Bankası A.Ş şubeleri olarak belirlendi.

Toki'ye aynı haneden kaç kişi başvurabilir sorusunun detayları şu şekilde;
Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan Toki daireleri için her haneden yalnızca bir başvuru yapılabilmektedir. Yani bir evde kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapma hakkı bulunmaktadır.

Toki'ye aynı haneden kaç kişi başvurabilir sorusunun detaylarını sizler için derledik. toki'ye aynı evden kaç kişi başvurabilir ve aynı evden iki kişi tokiye başvurabilir mi sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki iletişim hattı için tıklayınız.
Toki'den ev alma şartları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zeki 4 yıl önce

merhaba;
aynı haneden 2 kişi, aynı dönemde, aynı projeye başvuramıyor, ama 2 ayrı proje için başvuru yapabilir mi acaba?
bilen var mı?

banner182

banner181