TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası 22 Ağustos'ta başlıyor!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası 22 Ağustos'ta başlıyor.

TOKİ'nin her yıl yapmış olduğu bu kampanya 30 Eylül 2016 tarihine kadar devam edecek. Kampanya dahilinde TOKİ'ye borcunu ödeyip tapusunu almak isteyen vatandaşlar bu tarihler içinde yüzde 20 indirimden yararlanılabilecek. Bu kampanyasından yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcıları belirtilen tarihler arasında ilgili banya başvurmadıkları taktirde kampanyadan yararlanamayacak. Ayrıca vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler indirim kampanyasına dahil edilmeyecek. Kampanya ya başvuru yapan konut ya da ticari ünite alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla idareye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borçları bulunmamalı.

TOKİ'nin bu kampanyasından faydalanabilecek satışları 2013 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş, geri ödeme taksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış ve geri ödemeleri hala devam eden 174 bin 441 konut ve bin 379 iş yeri bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181