TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası bu gün sona eriyor!
TOKİ’nin borçlarını kapatmak isteyenlere uyguladığı yüzde 20 indirim kampanyası bugün son buluyor. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ergün Turan, indirim kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların bugün başvurularını yapmaları gerektiğini, kampanya bitiminden sonra yapılacak borç kapatmalarda indirimden yararlanılamayacağını belirtti. Turan, kampanyadan yararlanıp tapularını almak isteyen konut ve işyeri alıcılarının başvurularını gerçekleştirmeleri gerektiğini bildirdi. 

15 BİNİN ÜZERİNDE BAŞVURU 
Kampanyaya 15 binin üzerinde başvuru olduğuna işaret eden Turan, daha önce TOKİ’den konut ve işyeri sahibi olan vatandaşların, yaklaşık 820 milyon lira para yatırdığını ve borçlarını sıfırladığını ifade etti. Başvuruların 21 Ağustos’ta başladığını aktaran Turan, indirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve işyeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ’ye ödemekle yükümlü oldukları borcunun bulunmaması gerektiğini sözlerine ekledi. 

Ülke ekonomisine duyulan güvenin kanıtı 
Kampanya kapsamındaki konut alıcılarının borç bakiyelerini kapatarak söz konusu indirimden faydalanmak istemeleri halinde gayrimenkul satış sözleşmesini imzaladıkları aracı bankalardan konut kredisi kullanabileceklerine dikkati çeken Turan, şunları kaydetti: “Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiden memnunuz. Vatandaşlarımızın bu ilgisi yaşanan tüm sıkıntılara rağmen milletimizin, ülkemizin ekonomisine ve geleceğine duyduğu güvenin önemli bir kanıtıdır” dedi. 

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181