TOKİ yüzde 20 indirim kampanyası devam ediyor!
Konut alıcılarına ödeme kolaylığı sunmak amacı ile kampanya başlatan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), alıcılarına peşin ödemelerde kolaylık sağlıyor.

​22 Ağustos - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında başvuruların alınması öngörülen kampanya için başvuru süreci devam ediyor. İlgili bankalara başvurulduğu taktirde peşin ödeme yapan vatandaşlara kampanya kapsamında yüzde 20 indirim fırsatı sunulacak.

Kampanyadan faydalanabilmeniz için TOKİ'den satın aldığınız gayrimenkulü 2013 yılının sonuna kadar almış olmanız gerekiyor. Geri ödemeleri devam eden ve tksiti 2013 yılı sonuna kadar başlamış 174 bin 441 konut ve bin 379 işyerini kapsayan uygulamada vadesi 12 aydan az kalan projeler indirim kampanyasına dâhil edilmiyor.

Ayrıca TOKİ'nin yüzde 20 indirim fırsatından yararlanabilmek için ödemekle yükümlü olduğunuz aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcun bulunmaması gerekiyor.


TOKİ'nin yüzde 20 indirim kampanyasına kimler başvurabilir?

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr
 
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181