TOKİ'den Tavşanlı'ya müjde!
Başkan Güler, Ömerbey Mahallesi'ne de 1000 konut yapılması için TOKİ'ye müracaatta bulunduklarını ve TOKİ'nin de bu alanda imar planı çalışmalarına başladığı müjdesini verdi. Dağçeşme mahallesi konutlarına kavuşuyor. Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler TOKİ kanalıyla Dağçeşme'ye yapılacak olan 118 ve Ömerbey Mahallesi'ne yapılması planlanan 1000 konut hakkında açıklamalarda bulundu. Dağçeşme Mahallesi'ne 118 konut yapılacağını ve bu konutların yüzde 20'sinin tamamlandığında kayıt alımlarının başlayacağını dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Güler, "Dağçeşme Mahallemiz toplu konutlarına kavuşuyor. Toplam 118 konuttan oluşan bu yapı için ihale 20 Ocak'ta gerçekleştirilmişti. Müteahhit firmaya yer teslimini yaptık. Artık kazma vurma zamanı. İnşaatların yüzde 20'si tamamlandığında kayıtlar başlayacak ve hak sahipleri belirlenecek" ifadelerini kullandı.

Dağçeşme TOKİ evleri projesinin 500 günde tamamlanması hedefleniyor. Ömerbey mahallesi'ne 1000 konut talebimiz için TOKİ bu alanda imar planı çalışmalarına başladı.

Belediye Başkanı Mustafa Güler, Ömerbey Mahallesi'ne de toplam 1000 konut yapılması için gerekli girişimlerde bulunduklarını ve arsa tahsisi için çalışma yürüttüklerini dile getirerek, "Dağçeşme Mahallesi'ne yapılacak 118 konutun yanında, Ömerbey Mahallesi'ne de 1000 konut yapılmasıyla önemli bir sayıya ulaşmış olacağız. Toplam da 1118 ailemizin ev sahibi olması anlamına geliyor. Ömerbey Mahallesi'ne bu konutların yapılabilmesi için Ankara düzeyinde önemli temaslar gerçekleştirdik. TOKİ ile yaptığımız görüşmeler meyvelerini vermeye başladı ve TOKİ bu alan için imar planı çalışmalarına başladı" dedi. Güler, "Önümüzdeki 4-5 ay içerisinde TOKİ'nin imar planı çalışmalarını tamamlayıp burada kaç daire yapılacağı ve bunların kaçının alt ve üst gelir gruplarına ait olacağını netleştireceğini düşünüyoruz. TOKİ'nin bu Ömerbey konutları için çalışmalarını hızlı şekilde yürüttüğünü söyleyebilirim" şeklinde konuştu.  

Yeni Kütahya Gazetesi



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181