Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi detaylarını sizler için araştırdık.

2 etaptan meydana gelen Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor. Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi 1. etap kapsamında 134 binanın tümü kamulaştırıldı ve 132 binanın yıkımı gerçekleştirildi.

Çömlekçi kentsel dönüşüm 2. etap kapsamında hak sahipleri ile görüşmeler devam ederken Trabzon Büyükşehir Belediyesi bir taraftan da kamulaştırma işlemlerini yürütüyor. TOKİ Trabzon Çölekçi projesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi 1. etapta olduğu gibi 2. etapta da anlaşma ve yıkımların tamamlanmasının ardından her iki etap için hazırlanan projenin uygulamasına geçilecek.

Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ /EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181