Trabzon Pazarkapı kentsel dönüşüm projesi 2. etap ihalesi yapıldı!
Ortahisar Belediyesi, Pazarkapı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 2. etabı kapsamında yapılacak olan ticaret ve konut alanlarını ihaleye çıkardı. Ortahisar Belediye hizmet binası ile Ortahisar Kaymakamlığı hizmet binasının inşa edildiği alanda 2. etap projesi kapsamında konut, ofis ve ticaret mekanları inşa edilecek.

Ortahisar Belediyesi Proje Etüt Müdürlüğü tarafından yapılan ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Kapalı zarf, açık ihale usulüyle gerçekleştirilen ihalede komisyon tarafından tekliflerin değerlendirilme sürecinden sonra ihaleyi kazanan firma açıklanacak. Proje kapsamında Ortahisar'ın yerel mimarisine ve tarihi dokusuna  uygun konut ve ticaret alanları yapılacak.

Ortahisar Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181