Trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm projesi çalışmaları başladı!
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “İhale sürecinin tamamlanmasının ardından yüklenici firmaya yer teslimi yaparak yapım çalışmalarına başladık. Trabzon’umuz bambaşka bir yaşam alanı kazanacak” dedi.

Başkan Gümrükçüoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede bir zamanların gece kondu alanının Karadeniz’in en gözde yaşam alanı haline getirileceğini söyledi. Gümrükçüoğlu, “Tabakhane kentsel dönüşüm alanı içinde Kanuni Bulvarını sahile bağlayacak önemli bir ulaşım aksımız da yer alacak. Bu yol ile birlikte, kamulaştırma ve yıkım çalışmalarının tamamlandığımız Pazarkapı Kavşağı ve Yavuz Selim Bulvarı arasındaki kısmının rekreasyon uygulama ihalesi TOKİ tarafından gerçekleştirilmişti. Yasal ihale sürecinin tamamlanmasının ardından Cuma günü yüklenici firmaya yer teslimi yapılarak yapım çalışmalarına başlandı. Karayolları tarafından Pazarkapı Kavşağı ile birlikte Devlet Karayolu da yeniden düzenlenmektedir. Bu dev çalışmalarımız tamamlandığında bölge, Karadeniz’in en gözde yaşam alanı olacaktır” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu, “Her türlü imkânı şehrimizin emrine sunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya, TOKİ Başkanımız Sayın Mehmet Ergün Turan’a, şehrimizin milletvekillerine ve tüm ilgililerimize Trabzon’umuz adına teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181