Marin City Trabzon nerede? İşte lokasyonu...
299 konuttan oluşan Marin City Trabzon nerede sorusunun cevabı belli oldu. Trabzon Yomra'da inşa edilen Marin City Trabzon projesinde basketbol sahası, mini futbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, bisiklet parkuru, yürüyüş ve koşu parkuru, model tekne yüzdürme havuzu, su yüzeyinde yüzen sohbet locaları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve açık teraslı kafeler gibi yaşam alanları yer alıyor.

Ayrıca kapalı tesislerde kadın ve erkek ayrı olacak şekilde ikişer adet kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu ve çocuk yüzme imkanı da bulunan Marin City Trabzon projesinde 3+1 daireler brüt 192 metrekare ile 237 metrekare, 4+1 daireler 253 metrekare ile 280 metrekare ve 5+1 daireler 312 metrekare ile 317 metrekare büyüklüğe sahip.

4 bloktan oluşan Marin City Trabzon Özgün Gıda imzasıyla inşa ediliyor. 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tiplerinin planlandığı Marin City Trabzon'da dairelerin büyüklükleri 192 ila 317 metrekare arasında değişiyor.

Marin City Trabzon projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Marin City Trabzon projesi fiyat? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181