Özgün Gıda'dan Yomra'ya yeni proje; Marin City Trabzon
Daire büyüklüklerinin 192 ila 317 metrekare arasında değişim gösterdiği Marin City Trabzon Özgün Gıda tarafından hayata geçiriliyor. 

4 blok olarak düşünülen Marin City Trabzon projesinde basketbol sahası, mini futbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, bisiklet parkuru, yürüyüş ve koşu parkuru, model tekne yüzdürme havuzu, su yüzeyinde yüzen sohbet locaları, çocuk oyun alanları ve açık teraslı kafeler yer alıyor. Ayrıca kapalı tesislerde kadın ve erkek ayrı olacak şekilde ikişer adet kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu ve çocuk yüzme havuzu, kapalı otopark imkanının da bulunduğu Marin City Trabzon projesi Trabzon Yorma'da inşa ediliyor.

25 bin metrekare alan üzerinde yükselen Marin City Trabzon projesi 299 daireden oluşuyor. 3+1 daireleri brüt 192 metrekare ile 237 metrekare, 4+1 daireleri 253 metrekare ile 280 metrekare, 5+1 daireleri ise 312 metrekare ile 317 metrekare büyüklüğe sahip olan Marin City Trabzon projesinde 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri planlanıyor.

Marin City Trabzon projesi nerede? Tıklayınız.

Marin City Trabzon projesi fiyat? Tıklayınız.

Marin City Trabzon projesi teslim tarihi? Tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181