Çömlekçi kentsel dönüşüm projesi 2. etabında 988 hak sahibi ile anlaşma sağlandı!
Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirilen görüşmelere hak sahibi vatandaşlar önemli ölçüde ilgi gösterirken 988 hak sahibi ile anlaşma sağlanarak sözleşme imzalandı. Bu kapsamda bin 627 hisse TOKİ tarafından hak sahiplerinden 158.9 milyon TL karşılığında satın alındı. Hak sahiplerine 96.5 milyon TL'nin ödemesi gerçekleştirilirken geri kalan tutarların ödenmesi işlemlerine devam ediliyor.

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Çömlekçi 2. etapta yıkım çalışmalarını da sürdürüyor. 134 binanın kamulaş tırıl dığı Çömlekçi 1. etapta yıkım işlemlerini tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, 2. etapta da 16 binanın yıkımını gerçekleştirdi. Bölgedeki yıkım çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edileceği kaydedildi.

Kuzey Ekspres Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181