Trabzon Beşikdüzü TOKİ başvuru tarihi!
25 adet 2+1 konut ve 97 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Trabzon Beşikdüzü Toki başvuru tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Trabzon Beşikdüzü Toki başvuru tarihi detayları şu şekilde;
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Trabzon Beşikdüzü Toki başvuruları 29 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başlayacak. Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi 1. etap kapsamında inşa edilen Toki Trabzon Beşikdüzü başvuru tarihi boyunca müracaatlar T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından kabul edilecek.

Konut satın almak için başvuruda bulunanların kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocukları üzerine T.C. sınırları dahilinde tapuda kayıtlı bağımsız konutlarının bulunmaması, kendileri, eşleri ve velayetleri altındaki çocuklarının daha önce Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması şartları aranacaktır. (Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimleri kategorisi hariç).

Başvuru sahiplerinde T.C. vatandaşı olma ve 18 yaşını doldurmuş olma şartları aranacaktır. Kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarından oluşan hane halkı adına, yalnızca bir adet başvuru yapılabilecektir; birden fazla başvuru yapılması durumunda başvurular geçersiz sayılacaktır.

Trabzon Beşikdüzü Toki kura tarihi için tıklayınız.
Trabzon Beşikdüzü Toki kura sonuçları için tıklayınız.
Trabzon Beşikdüzü Toki fiyatları için tıklayınız.
Trabzon Beşikdüzü Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Trabzon Beşikdüzü Toki başvuru tarihi detayları detaylarını sizler için derledik. Trabzon beşikdüzü toki evleri başvuru ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali 5 yıl önce

Aferin tokiye (!!!) konut talep ede dar gelirlinin maaşı 4500 den fazla olmayacak, 4000 ödeyeceksin peşin, 90 ay da 3500 tl civarında başlayacaksın, her sene de 2 sefer zam oranları yansıtılacak! Tam fakir işi (!!!) Ne mi olacac? Yapılan iş belli!!! Parası olanlar fakirler üzerinden konutları düşük fazile alırlar, fakirler de işe yaramış olurlar(!!!) Siz hesap mı bilmiyor sunuz, dar gelirliyle dalga mı geçiyor sunuz?

banner182

banner181