Trabzon Beşikdüzü TOKİ sözleşme imzalama tarihi!
25 adet 2+1 konut ve 97 adet 3+1 konutun kuralı satışa sunulacağı Trabzon Beşikdüzü Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Trabzon Beşikdüzü Toki sözleşme imzalama tarihi detayları şu şekilde;
Trabzon Beşikdüzü kentsel dönüşüm projesi 1. etap kapsamında inşa edilen Trabzon Beşikdüzü Toki evleri sözleşme imzalama tarihi asil hak sahipleri için 02 Eylül 2019 - 06 Eylül 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Asil hak sahipleri sözleşme imzalama işlemlerini tamamladıktan sonra kalan konutlar için yedek hak sahipleri 16 Eylül 2019 - 20 Eylül 2019 tarihleri arasında dözleşme imzalayacak.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Trabzon Beşikdüzü Toki başvuruları 29 Temmuz 2019 tarihi itibariyle başlayacak. Trabzon Beşikdüzü Toki başvuru tarihi boyunca müracaatlar T. Halk Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından kabul edilecek.

Trabzon Beşikdüzü Toki fiyatları için tıklayınız.
Trabzon Beşikdüzü Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Trabzon Beşikdüzü Toki sözleşme imzalama tarihi detaylarını sizler için derledik. Toki Trabzon Beşikdüzü sözleşme imzalama tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181