Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ sözleşme imzalama işlemleri başladı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ sözleşme imzalama işlemleri başladı.

4 adet konutun bulunduğu Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ sözleşme imzalama işlemleri 31 Mayıs 2018 tarihinde başladı. Projede sözleşmeler 13 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek. Sözleşme imzalama işlemleri “T. Halk Bankası A.Ş. Trabzon Merkez Şubesi”nde 09:00-12.30 ve 13.30-17:00 arasında gerçekleştirilecek.

T. Halk Bankası A.Ş. Trabzon Merkez Şubesinde yapılacak olan sözleşme imzalama işlemleri sırasında; hak sahiplerinin aşağıdaki belgeleri yanlarında bulundurmaları gerekmektedir: 
- T.C. numarası bulunan Fotoğraflı nüfus cüzdanı (nüfus cüzdanının aslı kontrol edilerek bir adet fotokopisi alınacaktır) 
- Sözleşme imzalama işlemlerinin vekaleten yapılması durumunda; “TOKİ Başkanlığınca satışa sunulan konutlardan satın almak üzere gayrimenkul satış sözleşmesi imzalamaya, satın almış olduğum konutun peşinatını ödemeye ve borçlanmaya, taksitlerini yatırmaya, KDV, banka komisyonu ve diğer masrafları yatırmaya, bu husustaki tüm evrakları imzalamaya yetkilidir” ibarelerinin vekalette yer alması gerekmektedir. 
- Varisli veya iştirakli olan hak sahiplerinin veraset ilamları. 

Trabzon Tabakhane Yenicuma TOKİ sözleşme imzalama işlemleri duyurusu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181