Uşak Belediyesi Barbaros Caddesini yeniliyor!
Uşak Belediyesi şehrin modern bir görünüme kavuşması ve kalitenin günlük yaşamla buluşması adına gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında Uşak’ta uzun yıllar sorun olan Barbaros Caddesi’ni çözümle buluşturuyor. Büyük bir kısmı daha önce tamamlanan Barbaros Caddesi’nin şimdi kalan kısmı yapılacak.

Barbaros Caddesi ile Karayollarının garaj kısmının birleştiği bölümden İzmir girişine kadar yolun tamamen düzenleneceğini dile getiren Başkan Nurullah Cahan, daha güzel bir Uşak için çalıştıklarını söyledi.

Hem kötü bir görünüme neden olan hem de yolun bir bölümünü kapatan Barbaros Caddesi üzerindeki trafonun yıkımına katılan Başkan Nurullah Cahan, “Daha önce yolun Uşak Belediyesine kadar olan kısmını asfalt, modern ışıklandırma ve kaldırımlarla hizmete açmıştık. Barbaros Caddesi’nin İzmir ile birleşen bölümünü de tamamlayarak şehrimize yakışır bir cadde ortaya çıkartacağız” dedi.

Başkan Cahan, “Burada çok büyük ve hantal bir trafo vardı. Elektrik şirketimizle ortak bir çalışmayla bunları küçük ve modern trafolar haline getiriyoruz. Elektrik şirketimiz hatları yer altına alma işlemini gerçekleştiriyor. Ardından da biz çalışmalarımızı başlatıyoruz ve hem kaldırımlarımızı hem yollarımızı hem de aydınlatma direklerimizi yeniliyoruz. Burası Uşak’ın en işlek ve ticari olarak da hareketli olan caddelerinden birisi. İzmir girişinden belediyemize kadar yol sürüyor. Uşak’ı vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi değerli kılacak adımlara imza atıyoruz” açıklamalarında bulundu.

UŞAK HER ŞEYİYLE MODERN BİR KENT OLACAK
Yaklaşık 15 gün içerisinde elektrik hatlarının yer altına alınmış olacağını ve ardından Uşak Belediyesi ekiplerinin çalışmalarına başlayacağını kaydeden Cahan, “Tüm şehrimize uyguladığımız, bütünlük oluşturan yeni nesil aydınlatmalarımızı burada da uygulayacağız. Çalışmalarımız sonrası caddemiz modern bir görünüm kazanacak, trafik daha seri olacak. Böylece diğer ilçe ve yollarımızdan girişlerde yaptığımız gibi İzmir yolunu şehir içine bağlayan bu caddemiz de şehrimize yakışır, misafirlerimizde hoş bir gülümseme bırakacak, tertemiz bir hale gelmiş olacak. Ana arterlerimizle birlikte, şehrin içerisinde kalan yollarımızı da yeniliyoruz. Vatandaşlarımızın günlük hayatlarını doğrudan etkileyecek çalışmalar olsa da zahmet beraberinde güzellikleri getiriyor. Bu anlamda Uşak için, halkımız için her şeyin en iyisini yapmak konusunda kararlıyız” ifadelerine yer verdi.

UŞAK’A ÇIKAN TÜM YOLLAR PIRIL PIRIL OLACAK
Fevzi Çakmak ve Atatürk Mahallelerinde oturan vatandaşlara da müjde veren Başkan Cahan, sırada Çivril Caddesi’nin olduğunu kaydetti. Elektrik hatlarının burada da yer altına alınacağını, yaz döneminde çalışmaların bitirileceğini aktaran Başkan Nurullah Cahan şöyle konuştu: “Dört yoldan başlayarak Sivaslı yoluna kadar burada dört dörtlük bir cadde inşa edeceğiz. Bunun yanında Sivaslı yolu çalışmamız da Karayolları ile birlikte devam ediyor. Bunlar da bittiğinde artık şehrimizin Ankara, Denizli, Sivaslı girişi çok güzel bir görünüme sahip olacak. Zaten daha önce Ulubey girişini düzeltmiştik. İzmir girişi de çok güzel. Vatandaşlarımız Uşak’a nereden girerse girsin pırıl pırıl, aydınlık bir kente adım atacaklar. Böylelikle marka kent Uşak’ı el ele, gönül gönüle, resmi kurumlarla ve vatandaşlarla ortak akıl çerçevesinde inşa etmiş olacağız.”

Uşak Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181