Uşak kentsel dönüşüm projesi 2016'da bitiyor!

 Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan Ramazan Bayramı'nın bitmesiyle birlikte kenti güzelleştirmek adına tüm projelere tüm personelle hazır olduklarını vurgularken, kentin kısa sürede projelere şaha kalkacağına dikkat çekti. Cahan," Özellikle Otogar Battı Çıktı Projesi'ni bitirme aşamasına geldik. Akabinde ise Stadyum Kavşağı ihalesini gerçekleştirerek kısa sürede bitireceğiz. Bunun yanında kuzey çevre yolunu hizmete açma noktasına geldik. Şehir içi ve devlet hastanesi civarında yol, alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla modern kentin modern caddelerini oluşturuyoruz. 

KENTSEL DÖNÜŞÜM BİTİYOR 
Kentsel Dönüşüm ve Kent Park gibi projelerimizde de çok iyi aşamalara geldik. Kentsel Dönüşüm Projesi 2016 yılında bitiyor. Kent Park Projesi ise binaların yıkımı konusunda aşamalar kat edildi. Dokuzsele Deresi Islah Projesi de kent merkezinde tüm hızıyla sürüyor. Kentimiz gün gün özlenilen bir konuma geliyor" dedi. Cahan, "Kent için çevre yolları konusunda hassas bir yapıdayız. Kuzey ve güney çevre yollarının bitmesi adına tüm imkanlarımızı seferber ettik. Bunun meyvelerini ise yakın bir zamanda alacağız. Kuzey çevre yolunu bitirmenin akabinde stadyum battı çıktı projesine de başlayacağız. Bununla birlikte izmir Ankara Karayolu'nu kullanan ağır vasıtaları kuzey çevre yolundan istikametlerine gitmesine vesile olacağız" şeklinde konuştu.

9 Eylül İzmir Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181