Uşak TOKİ kentsel dönüşüm!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile hayata geçirilen Uşak TOKİ kentsel dönüşüm detayları belli oldu.

TOKİ imzası ile inşa edilen Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kapsamında yer alan 50 adet standart dairenin kurasız satışları 15 Ocak'ta başladı. Projede yer alan dairelerin kurasız satışı 29 Haziran 2018'e kadar devam edecek.

Uşak Merkez Kentsel Yenileme Projesi kapsamında 50 adet 3+1 konutun satış işlemleri T. Halk Bankası AŞ. Uşak Şubesi tarafından yapılacak. TOKİ tarafından yapılan açıklamaya göre Uşak TOKİ kentsel dönüşüm kapsamında "Konut satın almak için başvuruda bulunan kişilerin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir konutun bulunmaması, daha önce Toplu Konut İdaresince satılmış bir gayrimenkule sahip olmamış ve daha önce Toplu Konut İdaresinden kredi almamış olmaları” şartları kaldırılmıştır.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181