Uşak TOKİ satışları Ocak 2019!
Uşak Ulubey 126 Konut Projesi kapsamında inşa edilen Uşak TOKİ satışları Ocak 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Uşak TOKİ satışları Ocak 2019 detayları şu şekilde;

10 adet 2+1 alt gelir grubu ve 42 adet 3+1 orta gelir grubu konutun kurasız satışa sunulacağı Uşak Banaz TOKİ satışları 14 Ocak 2019 - 29 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak. Uşak Banaz 31 Ağustos Mahallesi Toplu Konut Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ Uşak Banaz satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeler şubeleri tarafından yapılacak.
Uşak Banaz TOKİ fiyatları için tıklayınız.

35 adet alt gelir grubu ve 49 adet orta gelir grubu konutun satışa sunulduğu Uşak Ulubey TOKİ satışları 03 Aralık 2018 tarihinde başladı ve 28 Haziran 2019 tarihine kadar devam edecek. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Uşak Ulubey TOKİ Evleri projesinde yer alan konutların satışları TC. Ziraat Bankası AŞ. Tüm Şubeler tarafından gerçekleştirilecek.
Uşak Ulubey TOKİ Evleri fiyatları için tıklayınız.

Uşak TOKİ satışları Ocak 2019 detaylarını sizler için derledik. Uşak TOKİ Evleri satışları, Uşak TOKİ satılık daire ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takiğ edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181