Van Erciş TOKİ'de 216 iş yeri ve 41 ofis açık artırma ile satışa çıkıyor!
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Van’ın Erciş İlçesi’nde “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında inşa edilen 216 adet iş yeri ve 41 adet ofis “Açık Artırma Yöntemi” ile satışa sundu.

Alıcılar, büyüklükleri 19 m² ile 152 m² arasında değişen iş yeri ve ofislere 170.800 TL’den başlayan fiyatlarla  %25 peşinat ve 120 ay vade ödeme planıyla sahip olabilecek.

Başvurular 25 Şubat – 12 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacak.

Müzayede 12 Mart 2019, Salı günü saat 11:00’de Erciş Hükümet Konağı, Kaymakam Ferhat Kurtoğlu Konferans Salonu Kat:4 Erciş / VAN adresinde gerçekleştirilecek. Ayrıca www.emlakyonetim.com.tr internet adresinden canlı yayınla teklifler alınabilecek.

“Selçuklu ve Osmanlı’dan günümüze şehirlerin kalbi konumunda olan çarşılar, alım-satım başta olmak üzere çeşitli ekonomik etkinliklerin yürütüldüğü mekânlar olmanın ötesine geçerek her kesimden kent sakinini buluşturan birer kamusal alandır” Bu bakış açısıyla geliştirilen projede dükkân ve ofis cephelerinde tarihi Türk çarşı mimarisi örnek alındı. Yeni bir yaşam merkezine dönüşen cami merkezli ticaret alanında, cephe tasarımlarında ahşap görünümlü kaplamalar, taş kaplamalar, cumbalar, çatılarda çıkmalar ve payandalar kullanıldı.

Satışa ilişkin detaylı bilgilere www.toki.gov.tr ve www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel özdemir 5 yıl önce

Dükkanlar liste si satılmayan

Avatar
Veysel özdemir 5 yıl önce

Dükkanlar liste si satılmayan

banner182

banner181