Yalova Bağlarbaşı Mahallesi kentsel dönüşüm ofisi açılacak!
Yalova Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesinde yapılması planlanan ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile ilgili olarak görüşmelerini sürdürüyor.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç, İmar ve Şehircilik Müdürü Kemal Baş yüklenici firma yetkilileri ile bir araya gelerek ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ çalışmalarını hızlandırdı. Yapılan görüşmede önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Bağlarbaşı Mahallesini ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ ile modern bir görünüme kavuşturmak istediklerini belirten Başkan Yardımcısı Güleç; “Belediye Başkanımız Vefa Salman’ında üzerinde durduğu Bağlarbaşı Mahallesinde ki ‘Kentsel Dönüşüm’ çalışmalarımızı hızlandırdık. İmar Müdürümüz Kemal Baş ile birlikte yüklenici firma ile görüşmelerimiz devam ediyor. Yapacağımız ilk çalışmayla önümüzde ki günlerde mahalle sakinlerinin kolay ulaşabileceği bir noktaya bir ofis açacağız. Açacağımız ofisimizde, Belediyemizden ve yüklenici firmadan konuya vakıf olan kişiler mahalle sakinleriyle birebir görüşmeler sağlayarak konu hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirecekler. Yapacağımız görüşmeler neticesinde bizde raporlarımızı bakanlığa sunacağız” dedi.

Yalova Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181