Addo Furniture ile ofis tasarımında denge!
Yaşayan ortamlarda tasarım, aynı zamanda bir iletişim dili olarak karşımıza çıkıyor. Ofis trendlerinde ilişki kurmayı, motivasyonu, etkileşimi ve başarıyı olumlu ya da olumsuz etkileyebilecek en önemli unsur olan iletişim dili, günün büyük bir bölümünü geçirdiğimiz ofis ortamlarında yeni nesil çalışma hayatının gereklilikleri ile yeniden şekilleniyor.

Addo Furniture, günümüzün ofis trendlerini Milano'daki ofisi Aksu/Suardi ile başarılı tasarımlara imza atan tasarımcı Sezgin Aksu'nun sıra dışı çerçevesiyle yeniden yorumladı. İş hayatındaki dengeyi temsilen, insanları birbirine bağlayan, yeni ilişkiler kuran, bilgi paylaşımı sağlayan ve bağlanma duygusunu en doğru tanımlayan 'köprü' olarak tasarlanan Bridge serisi; yeni nesil çalışma hayatının dinamiklerini estetik ve fonksiyonellikle buluşturan özgür çalışma ortamları yaratıyor.

İletişimin en doğru tanımlarından biri olan köprüden yola çıkan Sezgin Aksu, Bridge koleksiyonunda etkileşim, motivasyon ve bilgi paylaşımını simgeleştirdi. Stabil ortamların çalışanları üretkenlikten uzaklaştırması ve teknolojinin gelişmesine paralel olarak 'mobilite' kavramının önem kazanmasından yola çıkarak motivasyonu maksimum düzeyde tutan, fonksiyonelliği ve keyif unsurunu barındıran, özgün formlardan oluşan ve çalışanlar arasında iletişime olanak sağlayan Bridge koleksiyonu, insan ilişkilerinde samimi dokunuşu güçlendiren özgün bir tasarım... Yuvarlak köşeli masayı taşıyan ve köprünün ayakları olarak tasarlanan soft ayaklar, klasik formuyla ofis dekorasyonunda yepyeni bir akımın habercisi...  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181