AGT, parke serisini genişletiyor!
Doğanın güzelliğinden ilham alan ve doğal malzemelerle hayat bulan AGT parkeler, Natura Parke serisine eklenen 4 rengin yanı sıra Natura Plus ve Natura Line serisiyle mekanlarınız için farklı alternatifler sunuyor. 10 yıl garantili ve A3 aşınma sınıfı özelliğine sahip Natura Parke Serisine eklenen yeni Akdeniz Meşe, Silyon Meşe, Olimpos Meşe ve Kemer Çam; birbirinden özel renkleri ile seriye yepyeni bir soluk kazandırıyor.

Yaşam alanlarına özel ahşap çözümler sunan AGT, yeni Natura Plus ve Natura Line serisi; Ilgaz Meşe, Kanyon Meşe, Meriç, Nil, Trend Meşe, Tuna, Volga ve Zagros renkleriyle dikkat çekiyor. Toplamda 8 farklı renk seçeneğine sahip yeni ürün gamında, Natura Line serisi Natura Plus serisinden farklı olarak derzli renklere sahip.AC4 aşınma özelliğine sahip 15 yıl garantili Natura Plus ve Natura Line serisi Uniclic Kilit Sistemi ile de uygulama kolaylığı sağlıyor. 1200 mm x 191 mm ölçülerine ve 8 mm kalınlığa sahip, E1 Sertifikalı yeni seriler, yüzde yüz doğal yüzey işçiliğiyle mekanları görsel yönden zenginleştiriyor.

AGT, mevcut seriye eklenen ve yeni serilerideki renklerle birlikte parkede, toplamda 32 farklı renk seçeneği sunuyor. AGT, Natura Parke’nin yeni 4 rengi ile Natura Plus ve Natura Line serisini, 16-19 Ocak arasında Almanya Hannover’de gerçekleşecek olan Domotex Zemin Fuarı’nda mevcut ve potansiyel müşterilerinin beğenisine sunacak.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181