Ahşap dokulu karolar ile sıcak ve samimi mekanlar!
Decovita Seramik, yeni serisi Forest ile ağaç gövdesinin büyüleyici güzellikteki dokularını seramik kalitesiyle bütünleştiriyor. Farklı yüzey seçenekleriyle hem iç, hem de bahçe, havuz kenarı gibi dış alanlarda kullanılabilen seri, sıcak ve samimi mekanlar oluşturarak doğallığı hissetmek isteyenleri mutlu ediyor.

Doğadan aldığı ilhamı, trendleri belirleyen tasarımlarla buluşturan Decovita Seramik, yeni serisi Forest ile ormandaki ağaçların zengin dokusunu yaşam alanlarına taşıyor. Ahşap hissini birebir yansıtan seramik karoları, etkileyici renk seçenekleri ile buluşturan Decovita, dört mevsim doğayla iç içe yaşamanın sırrını veriyor.

Ağaçların gövdesindeki çizgilerden ince yarıklara, kesitlerindeki değişkenlikten damarlarındaki güçlü karaktere kadar doğal şekilleri ve kusursuz renk seçeneklerini bir tablo güzelliğiyle yansıtan seri, seramik sanatının en zarif örneklerini sunuyor.

Decovita Seramik’in tüm ürünlerinde olduğu gibi hem yer hem de duvar karosu olarak kullanılabilen Forest serisi, 20x180’den 60x120 cm’ye uzanan farklı ebatlarıyla her mekana eşsiz uyum sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181