Banyonuz yaşam tarzınız ile şekilleniyor!
Creavit olarak estetik algısı ve kullanım önceliklerini göz önünde bulundurarak, farklı beğenileri karşılayacak fonksiyonel ve şık banyolar sunmak için sürekli araştırma yapıyor ve üretimlerimizi bu yönde geliştiriyoruz. Tasarım çizgimizi güncel akımlar üzerine kurguluyor, tüketici beklentileri ve farklılaşan yaşam tarzları ile şekillendiriyoruz. Bu sene Unicera’da, 50 yıllı geçkin sektör deneyimimizi, kullanıcılarımızın beklentileri ve tasarımcılarımızın tecrübeleriyle harmanlayarak yenilikçi ürünleri tüketiciyle buluşturmanın gururunu yaşadık.

Creavit olarak bu sene UNICERA konseptimizi MİNİMALİZM olarak belirledik. Konsepti belirlerken günümüzün mimari yaklaşımlarını, yükselen tasarım trendlerini ve tüketici tercihlerinde büyük etkiye sahip yaşam tarzlarını göz önünde bulundurduk.

Anlatımımızda sade ,net, etkileyici yani minimal bir yaklaşımı benimsedik. Ürünlerimizde Creavit kalitesine vurgu yaparken aynı zamanda tasarım bakış açımızla da farklı yaşam tarzlarına ve tüm estetik algılara hitap edebilir olduğumuzu göstermeyi planladık. Sene boyunca online ve offline tüm mecralarda gerçekleştirdiğimiz ürün iletişimlerimizde kullandığımız banyo mekanlarımızın, gerçek hayatta da uygulanabilir olduğunu ziyaretçiye aktarıp, oluşturduğumuz birbirinden farklı 13 konsept banyo ile ziyaretçilerimize gerçek anlamda bir banyo deneyimi yaşattık.

Farklı tarzlar – ortak paylaşımlar mottosuyla birbirinden farklı yeni ürünlerimizi ilk defa Unicera’da ziyaretçilerimizin beğenisine sunduk. Rosegold esintisini ANGEL ile banyolara taşırken, gösterişi seven, klasikten vazgeçmeyenlerin tercihi GIZA banyo mobilyası oldu. İlk defa yorumladığımız İskandinav tarzının banyolardaki yansıması LEGNO ile şaşırtırken, ZEON ile modern ve minimal tasarımları tercih edenlerin ilgi odağı olduk. DUCKY ile çocukların tuvalet eğitim sürecine, BEDENSEL ENGELLİ BANYOLARI ile de banyodaki engelleri kaldırmaya yardımcı ürünlerimizi sergiledik. Aynı zamanda Unicera’da ilk defa sergilediğimiz, cappucino, cobalt ve antrasit renklerdeki yeni lavabo ve klozetlerimiz ile de ziyaretçilerimizin hem fikirlerini hem de beğenilerini topladık.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181