BİEN Coverings 2016 fuarında büyük ilgi gördü!
18-21 Nisan 2016 tarihleri arasında ABD’nin Chicago şehrinde yapılan Coverings 2016 fuarında BİEN yenilikçi tarzı ve göz alı­cı ürün­le­riy­le fuara katıldı. 150 m2 büyüklüğündeki alanda ürünlerini sergileyen BİEN ödül­lü ta­sa­rım­la­rı, özel ve sü­rek­li ye­ni­le­nen ürün yel­pa­ze­siy­le sektörde adından söz ettiriyor. Bİ­EN, Coverings Fuarı’nda 20 mm’lik ürünler başta olmak üzere ahşap dokulu ürünler, doğal taş dokulu ürünler ve 30x60, 60x60, 45x90, 60x120, sırlı porselen karoları öne çıkardı. BİEN’in Full Polished ürünlerine ve pazarın ana ebatı olan 30x60 sırlı porselen ürünlerine ve 19,7x19,7 dekoratif serilere de talep yoğun oldu.

ABD pazarında seramik sektörü için tek uluslararası fuar olan Coverings geçen yıldan itibaren tekrar yükselişe geçmeye başladı. Fuarın stratejik açıdan önemi her geçen yıl artıyor.

Bien İhracat Müdürü Mehmet ÖZMAL Coverings Fuarı’na katılmanın ticari amaçlı faydasını gördüklerini, katılımcıların tümünün alım yapma odaklı olmasının BİEN için yararlı olduğunu ifade etti. Fuarın ABD dışı üreticiler için pek tercih edilmeyen Chicago kentinde düzenlenmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Mehmet ÖZMAL ‘’BİEN için hedef odaklı bir fuar olduğunu söyleyebiliriz’’ dedi. BİEN standına ilginin yoğun olduğunu belirten Mehmet ÖZMAL ‘’Marka olarak fuardan memnun ayrıldık. Özellikle aynı bölgede bulunduğumuz diğer üreticilerin stantları ile karşılaştırdığımızda markamıza yönelik ilgi net olarak fark ediliyordu’’ diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181