Bien'den 'Kusursuz Adonis' ve 'Çarpıcı Stellata'
Seramik sektörünün önemli oyuncularından, çevre dostu marka Bien Seramik, ürünlerini geliştirirken bir yandan tüketicinin ihtiyaç ve taleplerini karşılamayı amaçlarken bir yandan da farklı ve çarpıcı tasarımları ile sektöre yenilik getiriyor. Stil ve trendleri bir arada sunan Bien’in 2016 yılı tasarımlarından Adonis ve Stellata bu iddiaya uygun, güzel iki örnek.

Beyazdan Vazgeçemeyenlere “Adonis”
Üzerindeki özel sır sayesinde satenin kusursuz ve pürüzsüz güzelliğini yüzeylere yansıtan mermerin sadeliğini simgeleyen Adonis, beyaz, temiz ve ferah banyo alternatifleri oluşturmanıza yardımcı oluyor. Ürün, satensi yüzeyi ile beyazdan vazgeçemeyenlerin tercihleri arasında yerini alıyor.

İlk Görüşte Aşk: “Stellata”
Mermerin ihtişamını sergileyen Stellata, yaşayan bir mekana sahip olmanızı olanak sağlıyor. Sağlık, doğa ve canlı kavramalarıyla özdeşleşen ürünler mekanla birlikte sizi sarıp sarmalıyor. Stellata’da renk, desen ve ebat çeşitliliği de var. Stellata’nın zengin ürün alternatifi sayesinde, duvardan zemine, birçok farklı alanda değişik kombinasyonlar oluşturmak mümkün. Seri özellikle otel lobilerinde, plaza girişlerinde kolay kullanım sağlarken etkileyici bir görünüm elde edilmesine de fırsat tanıyor.

Estetik ve tasarımı ön planda tutan, aynı zamanda kaliteden ödün vermeyen markanın bu iki yeni koleksiyonu Adonis ve Stellata, inovasyonu ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181