Braas'tan çatılar için yeni bir renk; Titanyum Gri
Ülkemizde faaliyete başladığı ilk günden bu yana birçok ilke imza atan Braas Çatı Sistemleri’nin Türkiye’de 2011 yılında üretmeye başladığı TegaLModerN modeli, Braas’ ın özellikle Avrupa’daki modern mimari çizgilere yönelik olarak geliştirdiği bir model. Üretim başlangıcından bugüne TegaLModerN, Avrupa’da olduğu gibi ülkemizde de mimar ve tasarımcıların beğenisini kazandı. Braas, bu beğeni neticesinde TegaLModerN kiremitte Granit Gri’den sonra yeni bir çarpıcı renk alternatifi daha sunmaya başladı: “Titanyum Gri” Geometrik hatları ve sıradışı düz profili ile çatılarda fark yaratan TegaLModerN serisi, STAR yüzey teknolojisi ile üretilen Granit Gri ve Evolution Innotech yüzey teknolojisi ile üretilen Titanyum Gri renkleri ile sunuluyor. TegaLModerN ürün gamında, havalandırma, geçiş, şet ve yarım kiremit gibi birçok tamamlayıcı sistemik kiremit de bulunuyor.

Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro, üretim hattından çıkan ilk TegaLModerN Titanyum Gri sonrasında Braas için “inovasyon” kavramının çok önemli olduğunu ve tüm dünyada inovasyonu temel strateji olarak benimsediklerini vurgulayarak, sadece eğimli çatılar üzerinde çalışan Braas’ın Türkiye’deki tüketicilerine de Avrupa’daki teknoloji ve trendlerle eş zamanlı ürün ve çözümler sunduğunu ifade etti.

Navaro, “Günümüzde mimarlar tasarımlarında birçok farklı konuyu aynı anda ele almak durumundalar. Örneğin; sürdürülebilirlik, yapının çevresiyle ve bulunduğu bölgeyle barışık olması ve o bölgenin mimari yapı kültürüne uygun olması bunlardan sadece bazıları. Bu nedenle Braas olarak farklı renk, doku, model ve yüzey seçenekleri ile mimarlara tasarım özgürlüğü sunmayı amaçlıyoruz. Modern tasarımlarda TegaLModerN’in önemli bir tercih olmasını umuyoruz. TegaLModerN Titanyum Gri’nin, hem rengi hem de pürüzsüz yüzeyi itibari ile mimar ve özellikle son kullanıcıların beğenisini kazanacağını düşünüyoruz” dedi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181