Braas Terracotta serisi ile nefes kesen antik çatılar!
Braas Çatı Sistemleri, Türkiye’de faaliyete başladığı ilk günden bu yana; uzun ömür ve yüksek performans için farklı ürün grupları ile çatıyı çözülmesi gereken bir sistem olarak ele alıyor. Çatıların işlevselliğinin yanı sıra estetik açıdan da yapılara değer katabilmesi ve yapıların bulundukları çevre ile daha barışık ve uyumlu olabilmesi için farklı renk, doku ve profillerde çatı kaplama örtüleri geliştirerek, hem mimarlara hem de nihai tüketicilere bilinçli tercihler yapabilme imkânı sunuyor.

Braas’ ın özellikle klasik mimari tarza yönelik olarak sunduğu Terracotta serisi, Coppo Domus ve Vario 5 Marsilya Antik modellerinden oluşuyor. Braas kalitesinin ve estetik İtalyan tarzının çatı tasarımına cesur ve özgün bir şekilde yansıtıldığı Braas Terracotta serisinde bulunan Coppo Domus, Türkiye’de ilk kez ve sadece Braas tarafından sunuluyor. Yüzeyinde özel olarak uygulanmış dokular ve ön kısmında el ile şekillendirilmiş hissi veren kıvrımlı kenarlar kiremite ayrıcalık katıyor. Büyük ebatlı, geniş kavisli bir tasarıma sahip olan Coppo Domus’un, bu antik görünümü ve zarif çizgileri ile yeni çatıların yanı sıra renovasyon projelerinde de beğeni toplaması bekleniyor. Braas Terracotta serisinde bulunan diğer ürün Vario 5 Marsilya Antik ise Marsilya tutkunları için eskitilmiş görünümü ile fark yaratıyor.

Coppo Domus ve Vario 5 Marsilya Antik modelleri kendilerine özel Euro Rüzgar Klipsleri ile birlikte uygulanıyor. Avrupa standartlarına uygun Euro Rüzgar Klipsleri, paslanmaz çelikten üretiliyor ve rüzgara karşı direnç sağlamasının yanı sıra kiremitlerin çatıda düzgün bir şekilde monte edilebilmesini ve bu düzgünlüğün uzun süre korunabilmesini temin ediyor. Braas, bu ve benzeri tüm detayları çözülmüş bir sistemle, uzun ömürlü, özgün ve estetik bir çatı olanağı sunuyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181