Ceravit'in Ducky Serisi'ne UNICERA'da yoğun ilgi!
Hayatı kolaylaştıran ve estetik duruşuyla göz dolduran Creavit bu sene 28. Düzenlenen Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’na (UNICERA) toplam 54 yeni ürünüyle katılarak büyük beğeni topladı. Sektörün önde gelen oyuncularının katıldığı Unicera Fuarı, bayilerin, mimarların ve çözüm ortaklarının ziyaret ettiği, sektör trendlerini birebir gözlemleme imkanı bulunan önemli bir mecra olması dolayısı ile sektörün nasıl bir yıl geçireceği ile ilgili de önemli sinyaller vermektedir.

Şehir planlamasının önemli bir bölümünü oluşturan kentsel dönüşüm projelerinde ve yeni yapılan lüks projelerde evlerin metrekarelerinin daraldığı gözlemlenirken, daralan mekanlara ferahlatıcı çözümler geliştiren Creavit’in farklı tarzlara hitap eden yeni banyo mobilyaları Unicera Fuarı’nda göz doldurdu. Endüstri devriminin izlerini 19. yüzyılın değişen yaşam tarzında arayan Creavit tasarım ekibi, geçmişi günümüzün modern yaşam koşulları ile harmanlayıp Arya lavabo modülünü tasarladı. Dar alanlara modern ve kullanışlı çözümler getiren Arya tasarımı, alandan tasarruf ederken, estetik ve fonksiyonellikten feragat etmek isteyemeyen kullanıcılardan alkış topladı.

Minik dostlarımızı unutmayan Creavit, çocukların tuvalet eğitimlerine yardımcı olmak için yeni tasarladığı Ducky serisi ile Tuvalet eğitimi sürecini oyun ile birleştirerek eğlenceli bir hale dönüştürdü. Çocukların sevdikleri çizgilerle onlara özel mekanlar tasarlayarak, yediden yetmişe herkese fonksiyonel ve estetik banyolar sunmak için çalışan Creavit, Unicera Fuarında minik ziyaretçilerin takdirini topladığı kadar, ebeveynlerin de beğenisini topladı.

Unicera Fuarın’da yaptığı Araştırma-Geliştirme yatırımlarını sergileyen Creavit markası, sektörde trendlere yön veren tasarımlarıyla hem iş ortaklarından hem de nihai tüketicilerden tam not aldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181