Çilek şimdide Bağdat Caddesi'nde!
Türkiye’nin en sevilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurt içi mağazalarına bir yenisini daha ekledi. Yurt içi ve yurt dışında mağazalaştırmayı sürdüren Çilek, son olarak İstanbul’un gözde alışveriş lokasyonlarından Bağdat Caddesi’nde mağaza açtı.

Tematik ürün ve odalarıyla her yaşın beğenisini kazanan Çilek, yurt içinde mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. 2015 yılına hızlı giriş yapan ve arka arkaya yeni mağazalar açan Çilek, 2015 yılının başından bu yana çok sayıda mağazaya imza attı. Çocukların ve ailelerin büyük beğenisini kazanan Çilek’in yeni mağazası, İstanbulluların gözde adresi Bağdat Caddesi’nde açıldı.

Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek yeni açılan mağazalarla ilgili şu şekilde konuştu; “Bağdat Caddesi şubemiz yurt içindeki 184. mağamız oldu. Bu yıl ve önümüzdeki yıl da, yurt içi ve yurt dışı mağaza sayımızı büyük oranda artırmayı öngörüyoruz. Daha çok çocuk Çilek’le hayallerinin odasında uyusun diye büyümeye devam ediyoruz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181