Crate and Barrel ile pratik depolama çözümleri
Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, mutfak adaları, mutfak gereçlerini saklamak için alternatif çözümler, katlanabilir masa ve sandalyeleri, raf üniteleri, tencere rafları ve farklı boydaki kavanoz çeşitleriyle mutfaklarda yer kazandırarak kullanım kolaylığı sağlıyor.
Mutfak adaları ile mutfağınıza stil ve ferahlık katın

Eski ile yeniyi birleştiren, “kır evi” tarzının modern bir yansıması olan ‘Belmont Mutfak Adası’ veya çok amaçlı kullanılabilir ‘Sheridan Gri Mutfak Adası’ ile mutfağınızdaki çalışma alanınızı genişleterek ekstra depolama alanları yaratmanız mümkün! Yaşam alanlarına renk ve şıklık katan mutfak adaları, tekerlekleri sayesinde istenen yere hareket ettirilerek mobil çalışma alanları yaratıyor.

Tencereleriniz hiç bu kadar düzenli olmamıştı
Amerika’nın lider tencere rafı üreticisi Enclume tarafından yalnızca Crate and Barrel için tasarlanan tencere standları ve rafları, tencere ve tavalar için profesyonel bir saklama ve düzenleme çözümü sunuyor. ‘Enclume Sekiz Katlı Tencere Standı’ ve ‘Enclume Kitaplık ve Tencere Rafı’, her boy pişirme gerecini ve ihtiyaç duyabileceğiniz yemek kitabını muhafaza etmenizi sağlıyor.

Her ihtiyaca uygun saklama kapları ve kavanozlar
Her ihtiyaca uygun, farklı boylardaki saklama kapları ve kavanozlarla, mutfak tezgahlarınıza şıklık katabilirsiniz. İçlerindeki malzemeleri kolayca ayırt edebilmeniz için üzerlerine tebeşirle yazma imkanı sunan saklama kapları, eski şeker dükkanlarında görülen kavanozları anımsatan ‘Heritage Hill Cam Kavanozlar’ veya kurabiye, şeker, kuruyemiş gibi atıştırmalıkları saklamak için kullanışlı ‘Hyde Kavanozlar’ ile mutfaklarınızı şıklıktan ödün vermeden düzenleyebilir ve farklılık yaratabilirsiniz. Saklama çözümlerinin hava geçirmez kapakları sayesinde, yiyecekleriniz ilk günkü lezzet ve tazeliğiyle korunuyor.

Crate and Barrel’ın, yiyeceklerin bozulmadan saklanması için sunduğu ideal çözümlerden bir diğeri ise ‘OXO 10 Parça Saklama Kapları’. Ürünün kapağında yer alan düğme, hem kulp olarak kullanılıyor hem de bastırıldığı zaman özel mekanizması sayesinde hava geçirmez bir ortam yaratıyor. 10 farklı boyutta sunulan parçalar, birlikte kullanıldığında içlerindeki rengarenk malzemelerle göze hitap eden bir görüntü de oluşturuyor.

Çatal, kaşık ve bıçaklar için kullanışlı ve stil sahibi öneriler
Crate and Barrel’ın ‘Büyüyebilen Bambu Çatal Bıçaklığı’, ayarlanabilir yapısı sayesinde çekmecelerin büyüklüğüne göre genişleyerek çatal-bıçak takımları ve servis gereçlerini düzenli şekilde saklamaya yardımcı oluyor. New York'lu Schmidt Brothers tarafından Crate and Barrel için özel tasarlanan mıknatıslı bıçak tutacakları ve blokları, yerden tasarruf ettirerek bıçakların her daim elinizin altında olmasını sağlıyor.

Farklı tasarımlar arayanlar için kullanışlı ve ayrıcalıklı ürünler sunan Crate and Barrel, mutfaklarında fark yaratmak isteyenleri Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark, Ankara Next Level mağazalarına ve www.crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181