Daikin, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

İklimlendirme sektörünün dünya lideri Daikin, Türkiye’yi bölgenin üretim ve Ar-Ge üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerliyor. Azerbaycan, Özbekistan, Gürcistan, Türkmenistan, Kazakistan, Kırgızistan ve Ermenistan gibi CIS (Commonwealth Of Independent States) ülkelerinin yer aldığı geniş bir coğrafyada çalışmalarını yürüten Daikin Türkiye, bölgedeki büyüme planları doğrultusunda Gürcistan’da yeni showroom’unu açtı.

Gürcistan’ın başkenti Tiflis’in Sanapiro Caddesi’nde açılan showroom’u ile Daikin, konut tipi cihazlardaki geniş ürün gamını bireysel kullanıcılar ile buluşturuyor. Büyük bir alt ve üst yapı yatırımları hamlesinin yürütüldüğü ülkede, bireysel kullanıcıya da doğrudan hizmet götürmeyi amaçlayan Daikin, split klima konusundaki uzmanlığını yansıtan showroom’larını geniş satış sonrası hizmetleri ile de destekliyor.

Tiflis’te açılan bu showroom ile Gürcistan’da bireysel kullanıcılarına hizmet sunan Daikin’in, bölgenin önemli başkentleri Bakü (Azerbaycan), Taşkent (Özbekistan) ve Bişkek’te (Kırgızistan) showroom’ları bulunuyor.

CIS ülkelerine yönelik çalışmaları ile bölgenin lider iklimlendirme markası olmayı hedefleyen Daikin; Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Kırgızistan ve Azerbaycan’da distribütörleri aracılığıyla etkin bir faaliyet gösteriyor. Daikin bu ülkelerde en son teknoloji split klima modellerinin yanı sıra; değişken akışkan debili klima sistemleri (VRV), merkezi sistem ürünleri, Altherma ısı pompası ve tüm endüstriyel çözümleri içeren geniş ürün gamı ile hizmet veriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181