Dekorasyonda yeni trend; Pop Art!
Klasik anlayışına karşı olarak yaşamımıza giren pop-art akımı son dönemde ev dekorasyonunda da trend haline geldi. Modada etkisini yoğun bir şekilde hissettiğimiz pop-art, farklı ve orijinal fikirlere malzeme sunmaktadır. Canlı renkler kullanarak eğlenceli mekanlar yaratmak isteyenler için pop-art akımından esinlenebilirsiniz. Pop-art akımı için ihtiyacınız olan tek şey içinizdeki enerjidir aslında. İçinizdeki enerjiyi, rengarenk detaylarla ve retro desenlerle birleştirmeniz,enerjili mekanlar yaratmanız için yeterli olacaktır.



TEMEL KURAL: DESENLİ KUMAŞLAR-NEON RENKLER
Pop-art denildiğinde akla gelen ilk şey: Renk ve desen. Bu sebeple kullanmak istediğiniz rengin neon tonları bu tarz için ideal olacaktır. Geometrik ve karışık desenler de pop-artın vazgeçilmezidir. Bu sebeple rengarenk olmaktan ve karıştırmaktan korkmayın.

TABLOLAR VE DUVARLARDA ÜNLÜLERİN POP-ART HALİ
Pop-art modasında en çok kullanılan dekorasyon ürünleri , ünlülerin pop-art tarzında yeniden yorumlanmış çizimlerinden oluşan ürünlerdir. Odanıza asacağınız pop-art çiziminde bir Audrey Hepburn ya da Marilyn Monroe tablosu, koltuklarınızda ya da halınızda bu çizimlere yer vermeniz ya da duvar kağıdı olarak tercih etmeniz bu trendi yakalamanızı sağlayacaktır.



POP-ART TARZINI AKSESURLARA YANSITIN
Pop-art tarzının evinizin genel dekorasyon tarzına hakim olmasını istemiyorsanız önerimiz aksesurlarda bu akıma yer vermenizdir. Son zamanda pop-art tarzında aksesuarlar oldukça modadır ve bu konuda birçok çeşit bulmanız mümkündür.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181